Home I Over Mij I Praktisch I Nuttige Links I Lectuur I Video I ContactPraktisch


Waar?

 In Wijgmaal, in GP Wijgmaal. Weggevoerdenstraat 194, 3012 Wilsele – Wijgmaal. Dat is op 300m van station Wijgmaal. Er is parking voor de deur en een grote parking bij de sporthal net over de brug. Ik doe ook huisbezoeken in het Leuvense. Daarnaast neem ik je indien gewenst mee naar de natuur. Ik heb een aantal wandelroutes in langs de Dijle in Wijgmaal en in de omgeving van Leuven. Ook fijn is die in het Chartreuzenbos.  

Hoe?

Bij de eerste sessie zal ik vooral luisteren naar je verhaal en wat je nodig hebt. Ik probeer jou en je situatie zo goed mogelijk te begrijpen. Ik stel je dan een aantal opties voor. In de daarop volgende sessie werken we een plan uit en gaan we daar op werken. Twee sessies per maand werkt goed, maar je bepaalt zelf het tempo.
In de loop van de coaching zullen we gebruik maken van verschillende technieken die ik gaandeweg geleerd heb. Het gaat dan bijvoorbeeld over kleine routine’s inbouwen volgens het “Vat van zelfwaardering” of over lichaamsbeweging, gezonde voeding, goede communicatie, mentale inzichten en je relaties met je omgeving. Ook meditatie raad ik ten zeerste aan. Ik leer je graag hoe het werkt. Geen enkele van deze methoden is verplicht, je kiest zelf wat voor jou werkt en wat niet en we sturen onderweg bij. We werken zo samen naar meer inzicht en evenwicht in je situatie.

Ik geloof in teamwerk en zal je in samenspraak doorverwijzen indien ik merk dat ik niet gekwalificeerd ben voor een bepaald probleem of als ik denk dat je beter gebaat zou zijn met een andere vorm van zorg. Ik werk als ervaringsdeskundige samen met de andere gezondheidsdiensten. Als je bijvoorbeeld nog moet stoppen en we verwachten ontwenningsverschijnselen of wanneer je bemiddeling nodig hebt. Hierbij respecteer ik uiteraard de vertrouwelijkheid en je privacy, dat spreekt voor zich.

Kwanta costa?

Ik vraag 60 € voor een consult van een uur. (Indien je elke week wil verlaag ik het tarief: 3 + 1 gratis, dat kan goed zijn in het begin, later is 2x per maand doorgaans voldoende.)

De sessies kunnen wat uitlopen. Ik reken er geen meerkost voor aan.


(Opgelet!: Indien je niet komt opdagen voor een consult zonder minstens 24 u. op voorhand te verwittigen moet ik helaas wel je sessie aanrekenen. Omgekeerd, krijg je een sessie gratis, moest ik de sessie te laat afzeggen door overmacht. We rekenen af voor we aan de sessie beginnen.)